fbpx

SCHAK’s favoritter

SCHAK’s nyhedsmail

Har du lyst til at modtage vores nyhedsbrev med nyt om sæsonens lækre fisk, gode tilbud, opskrifter og invitationer til arrangementer m.m så udfyld følgende:

Frisk fersk fisk – direkte fra havet

Her finder du et varieret udvalg ferske friskfangede fisk direkte fra fiskeauktionen i Hirtshals. Alt efter årstiden har vi forskellige fisk i sortimentet,
men du kan altid være sikker på at finde vores håndskårne rødspættefileter helt uden skind, flotte torskefileter og friske laksesteaks.

Vores friske fileter er håndskåret og flået på begge sider.
Ønsker du en bestemt type fisk som du ikke finder her på siden,
så ring endelig på tlf. 98 38 25 50 – vi kan skaffe det meste.

Rødspættefilet

Flotte håndskåret rødspættefileter helt uden skind
Dagspris

Torskefilet

Friske håndskåret torskefileter uden skind
Dagspris

Laksesteaks

Friske håndskåret laksesteaks med skindside
Dagspris

Kulmulefilet

Flotte håndskåret kulmulefileter med eller uden skind
Dagspris

Kullerfilet

Flotte håndskåret kullerfileter helt uden skind
Dagspris

Fiskefars

Friskhakket fiskefars
Pris pr. 500 gr kr. 49,00

Serveringsklar tapas
– både nemt og lækkert

Findes der noget hyggeligere end at sidde i godt selskab omkring bordet og nippe til forskellige lækre småretter? Schak’s tapas er den nemme vej til fantastisk gæstemad og kan serveres til frokost, forret eller som let hovedret.

Tapas er oprindeligt en spansk spise, der nydes i solen på de mange små spanske barer. Det er ikke uden grund at tapas ofte forbindes med socialt samvær, for de små retter levner masser af tid til samvær og hygge. En god tapas med forskellige lækkerier skal vi selvfølgelig ikke gå glip af, selv om vi lever på de nordlige breddegrader.

Hos Schak har vi hentet inspiration fra de spanske tapas menuer og kombineret dem med danske specialiteter samt nye nordiske trends. Det afspejles i vores to lækre tapas anretninger med fiskespecialiteter samt spændende fisk- og vildtspecialiteter.

Årstiderne skifter også hos os og sammen med dem årstidernes friske råvarer . Derfor har vi faktisk flere fantastiske tapas anretninger med små lækkerier, der skifter alt efter årstidens friske råvarer – også de er lige til at servere for dine gæster.

Se alle vores tapas anretninger >

Vores tapas er altid frisklavet, flot pyntet og klar til servering. Vælg mellem Fisk- & Vildttapas, Fisketapas eller årstidens tapas inkl. lækkert mørkt brød.