fbpx

SCHAK’s favoritter

SCHAK’s nyhedsmail

Har du lyst til at modtage vores nyhedsbrev med nyt om sæsonens lækre fisk, gode tilbud, opskrifter og invitationer til arrangementer m.m så udfyld følgende:

Butikken er altid fyldt med flot fersk fisk samt lækker hjemmerøget fisk fra egen ovn

Elsker du at lave dine egne retter – så prøv med frisk fersk fisk? Mangler du en sund, nem og serveringsklar menu? Er du ude efter en lækker delikatesse til frokost eller en flot og velsmagende anretning til dine gæster?
Så kig forbi Aalborgs ældste røgeri og Gårdbutik – SCHAK kan klare det hele!

BEMÆRK! Anretninger leveres også uden for butikkens åbningstider: mandage og tirsdage. Der holdes lukket på søndage og helligdage..

Kontakt os

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Brug nedstående kontaktoplysninger eller udfyld formularen. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

  Ring på 98 38 25 50

  og bestil din næste menu hos SCHAK NIELSEN. Se vores mange tilbud eller prøv én af vores spændende tapas eller flotte anretninger.

  Åbningstider

  Onsdag kl. 11.00 – 17.00
  Torsdag kl. 11.00 – 17.00
  Fredag  kl. 10.00 – 18.30
  Lørdag  kl. 10.00 – 13.00

  BEMÆRK! Anretninger leveres også uden for butikkens åbningstider: mandage og tirsdage. Der holdes lukket på søndage og helligdage.

  Besøg os i butikken

  SCHAK NIELSEN
  RØGERI & GÅRDBUTIK
  Atletikvej 19
  9230 Svenstrup J
  Mail info@schaknielsen.dk

  Specialisterne – sørger for lækker fisk til dig!

  Vi har mange års erfaring med fisk. Vi ved hvilke fisk og skaldyr, der er de bedste og køber altid friske råvarer i højeste kvalitet.
  Mange års erfaring med forarbejdning og røgning af fisk sikrer, at du får den bedste oplevelse, når du køber fisk hos os, hvad enten det er fersk eller røget fisk, vores delikatesser, en dejlig anretning, spændende taps eller en af vores velsmagende sandwich, gourmetsliders, stjerneskud eller nemme retter.

  Vi har fingeren på pulsen og følger med tidens trends inden for fødevarer. Vi eksperimenterer, laver opskrifter og afprøver ofte nye retter med fisk, skaldyr og andre specialiteter, så det bliver ekstra nemt for vores kunder.

  Glæd dig til en velsmagende oplevelse med fisk!

  Lars Schak Nielsen
  Fisk, røgvarer og anretninger

  Joan Hasselgren Jensen
  Fisk, anretninger og delikatesser