fbpx

SCHAK’s favoritter

SCHAK’s nyhedsmail

Har du lyst til at modtage vores nyhedsbrev med nyt om sæsonens lækre fisk, gode tilbud, opskrifter og invitationer til arrangementer m.m så udfyld følgende:

Butikken er altid fyldt med flot fersk fisk samt lækker hjemmerøget fisk fra egen ovn

Elsker du at lave dine egne retter – så prøv med frisk fersk fisk? Mangler du en sund, nem og serveringsklar menu? Er du ude efter en lækker delikatesse til frokost eller en flot og velsmagende anretning til dine gæster?
Så kig forbi Aalborgs ældste røgeri og Gårdbutik – SCHAK kan klare det hele!

Kontakt os

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Brug nedstående kontaktoplysninger eller udfyld formularen. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontakt

"Påkrævet" indikerer påkrævede felter

Ring på 98 38 25 50

og bestil din næste menu hos SCHAK NIELSEN. Se vores mange tilbud eller prøv én af vores spændende tapas eller flotte anretninger.

Åbningstider

Onsdag kl. 11.00 – 17.00
Torsdag kl. 11.00 – 17.00
Fredag  kl. 10.00 – 18.30
Lørdag  kl. 10.00 – 13.00

Der kan være ændrede åbningstider i forbindelse med højtider og helligdage – ændrede åbningstider vises altid som banner på forsiden

BEMÆRK! De forskellige tapas og anretninger fåes også om tirsdagen, hvis afhentning kan ske senest kl. 12.00. Der holdes lukket på søndage og helligdage.

Besøg os i butikken

SCHAK NIELSEN
RØGERI & GÅRDBUTIK
Atletikvej 19
9230 Svenstrup J
Mail info@schaknielsen.dk

Specialisterne – sørger for lækker fisk til dig!

Vi har mange års erfaring med fisk. Vi ved hvilke fisk og skaldyr, der er de bedste og køber altid friske råvarer i højeste kvalitet.
Mange års erfaring med forarbejdning og røgning af fisk sikrer, at du får den bedste oplevelse, når du køber fisk hos os, hvad enten det er fersk eller røget fisk, vores delikatesser, en dejlig anretning, spændende taps eller en af vores velsmagende sandwich, gourmetsliders, stjerneskud eller nemme retter.

Vi har fingeren på pulsen og følger med tidens trends inden for fødevarer. Vi eksperimenterer, laver opskrifter og afprøver ofte nye retter med fisk, skaldyr og andre specialiteter, så det bliver ekstra nemt for vores kunder.

Kort sagt – vi ønsker at give dig en velsmagende oplevelse med fisk!

Lars Schak Nielsen
Fisk, røgvarer, delikatesser og anretninger

Joan Hasselgren Jensen
Fisk, anretninger og delikatesser