fbpx

SCHAK’s favoritter

SCHAK’s nyhedsmail

Har du lyst til at modtage vores nyhedsbrev med nyt om sæsonens lækre fisk, gode tilbud, opskrifter og invitationer til arrangementer m.m så udfyld følgende:

Røget fisk – en fantastisk smag du aldrig glemmer

Vi fører et varieret udvalg af koldrøget og varmrøget fisk med eller uden forskellige krydderier. Vores laks er langtidsrøget ved lave temperaturer, hvilket giver et meget smagfuldt og saftigt resultat.
Her finder du – alt efter årstiden – et varieret udbud af lækre røgvarer som hele fisk, i stykker eller skiver: laks, tun, makrel sværdfisk, ål, stenbidder m.m.

Har du selv fanget en flot fisk, som du ønsker røget, så kan det sagtens lade sig gøre – kontakt os på tlf. 98 38 25 50 for nærmere aftale.

Varmrøget laks

I hele sider eller stykker med eller uden krydderier
Friskrøget fra egn ovn.
Pris afhængig af valg

Koldrøget laks

I hele sider, stykker eller skiver
Friskrøget fra egn ovn.
Pris afhængig af valg

Røget tun

I stykker eller skiver
Friskrøget fra egn ovn.
Pris afhængig af valg

Røget ål

Hele, som stykker eller filet
Friskrøget fra egn ovn.
Pris afhængig af valg

Røget markrel

Hele samt fileter med krydderier
Friskrøget fra egn ovn.
Pris afhængig af valg

Røget escolarfilet

Virkelig lækker – også kaldet smørfisk. Som side eller stykke.
Friskrøget fra egn ovn.
Pris afhængig af valg

Serveringsklar tapas
– både nemt og lækkert

Findes der noget hyggeligere end at sidde i godt selskab omkring bordet og nippe til forskellige lækre småretter? Schak’s tapas er den nemme vej til fantastisk gæstemad og kan serveres til frokost, forret eller som let hovedret.

Tapas er oprindeligt en spansk spise, der nydes i solen på de mange små spanske barer. Det er ikke uden grund at tapas ofte forbindes med socialt samvær, for de små retter levner masser af tid til samvær og hygge. En god tapas med forskellige lækkerier skal vi selvfølgelig ikke gå glip af, selv om vi lever på de nordlige breddegrader.

Hos Schak har vi hentet inspiration fra de spanske tapas menuer og kombineret dem med danske specialiteter samt nye nordiske trends. Det afspejles i vores to lækre tapas anretninger med fiskespecialiteter samt spændende fisk- og vildtspecialiteter.

Årstiderne skifter også hos os og sammen med dem årstidernes friske råvarer . Derfor har vi faktisk flere fantastiske tapas anretninger med små lækkerier, der skifter alt efter årstidens friske råvarer – også de er lige til at servere for dine gæster.

Se alle vores tapas anretninger >

Vores tapas er altid frisklavet, flot pyntet og klar til servering. Vælg mellem Fisk- & Vildttapas, Fisketapas eller årstidens tapas inkl. lækkert mørkt brød.